#viral

#explore #explorepage #viral me when I see a fly when I'm tryna eat and it lands on me like bitch wtf....


0💬Normal

Toko bunga Online yang berlokasi di jl. Raya Bogor-Jakarta KM 46 (Cibinong) menerima pesanan karangan bunga papan, bunga standing, bunga meja dan rangkaian bunga lainnya Hubungi 081284777024 08568959386 (WA) #floristcibinong#tokobungamurah#tokobungaonline#floristbogor#bungapapanhappywedding#bungapapandukacita#bungapapansukses#bungapapanulangtahun#bogor#bungaucapan#floristgunungputri#viral#bungapapanmurah#bungameja


0💬Normal

#bajumelayubaby #PERHATIAN! . Paling murah, paling kemas, susah dapat! 😱 . Mommies yang ada anak #lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun! Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! Lebih 25 warna ready stock!😱 . Pesanan kami👋 Jika dah berkenan dan ada bajet cepat2 place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas😋 . Baju melayu baby yang paling murah dan berkualiti! InshaAllah mommy akan berpuas hati! Dah lebih 10,000 pasang terjual #hanya secara online dan secara retail sahaja! Dah beratus feedback positif Alhamdulillah kami terima dari customer sah kami! Boleh scroll posts untuk tengok feedback customer Fortuna Babyshop💋😍 . Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Fast delivery via J&T Express ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage 1~4pasang RM9 SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, JANGAN MARAH kalau warna pilihan puan totally sold out! Punah harapan nak pakai sedondon raya nanti 😭😌😰 . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer sis.. Klik je link di bio


0💬Normal

Susu Sapi Segar✨ - - - - - #viral #sususegar #sususapimurni #sususapi #susumurni


0💬Normal

bahaya kalo di tempat gelap . Go follow @tawtaw.id karena ketawa itu gratis . . #videolucu #ayam #funny #lucu #ketawa #ngakak #dagelan #indovidgram #viral #koplak #ngakak kocak #videongakak #tiktok #tiktokmeme


0💬Normal

Tag Seseorang @... . . Bismillah Do'a keluar rumah atau hendak beraktifitas: بِسْمِ اللهِ تَوَكَّلْتُ عَلَى اللهِ، لَا حَوْلَ وَلَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللهِ . . Dengan nama Allah, aku bertawakkal kepada Allah. Tiada daya dan kekuatan kecuali dari Allah Dalam hadits dari Anas bin Malik radhiyallahu ‘anhu, Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam menjelaskan keutamaan doa ini : ”Apabila seseorang keluar dari rumahnya kemduian dia membaca doa di atas, maka disampaikan kepadanya: ‘Kamu diberi petunjuk, kamu dicukupi kebutuhannya, dan kamu dilindungi.’ Seketika itu setan-setanpun menjauh darinya. Lalu salah satu setan berkata kepada temannya, ’Bagaimana mungkin kalian bisa mengganggu orang yang telah diberi petunjuk, dicukupi, dan dilindungi. (HR. Abu Daud 5095, Turmudzi 3426, dan dishahihkan al-Albani) Makna: ”disampaikan kepadanya”, yang menyampaikan adalah Malaikat. Malaikat itu mengatakan kepada orang yang membaca doa ini ketika keluar rumah, ’Wahai hamba Allah, kamu telah diberi petunjuk, dicukupi, dan dilindungi.’ (Tuhfatul Ahwadzi, Syarh Sunan Turmudzi, 9/271) iblis berkata, "Wahai Rabbku, tidak ada seorang pun dari makhluk-Mu, melainkan Engkau menjadikan untuknya rezeki dan penghidupan. Lalu, apa rezekiku?" Dia berfirman, "Segala sesuatu yang TIDAK disebutkan nama Allah padanya." HR Abu Nu'aim, Shahih Hadits Qudsi, Syaikh Musthafa Al-Adawi. Maka, di antara penyebab datangnya keridhaan Allah Ta'ala dan terhindarnya kita dari memberi jatah rezeki kepada setan adalah dengan menyebut namaNya, memuji-Nya. Rasulullah ﷺ bersabda, "Sesungguhnya Allah benar-benar ridha dengan seorang hamba yang makan kemudian dia memuji Allah atas nikmat makanan (dari)-Nya, dan dia minum kemudian memuji Allah atas nikmat minuman (dari)-Nya" (HR Muslim) Simak juga postingan kami yg lainnya. ⠀ Klik Like ❤ + Komentar yang baik baik, Tag seseorang @.. ⠀ ___________________________ ⠀ #muslimah #motivasi #dakwah #islami #unik #inspirasi #ceramah #hidayah #kekinian #trending #parenting #viral #ngaji #jodoh - #regrann


0💬Normal

Hallo masih bingung? Mau punya softcase dan hardcase yg murah tapi berkualitas?? Jngan bingung nanti pusing sendiri hehe 😌😀 mending order di @custumley yuk hari ini keluar lgi ni model barunya 😘 eits tapu masih banyak loh modelnya bisa tanya" dulu ko gratis 😘😍 Info order klik dibio ya 😍 #customcase #3d #viral #boomingkan #romantis #remaja #softcasecustom #softcasemurah #berkualitas #rajacustomcase #sukabumiupdate #bogorhits #bogor #jakarta #hardcasemurah #hardcasecustom


0💬Normal

#miyabhai #viral


0💬Normal

Let’s stay active love bugs❤️🥰 #explorepage #explore #viral #trending


0💬Normal

makurut_original Yang DICARI PRIA DEWASA !!! Yang lagi BOOMING... MAK URUT NASA khusus untuk pria.. . Manfaat Mak Urut Nasa : 1. Membesarkan alat vital pria 2. Memperpanjang alat vital pria 3. Meningkatkan daya tahan ereksi 4. Meningkatkan kenikmatan saat berhubungan Kelebihan MAK URUT minyak pembesar alat vital pria dewasa 👉Tidak menimbulkan sensasi panas menyengat. 👉Tidak membuat alat vital mati rasa atau kebas 👉Tidak menyebabkan gangguan pada jantung 👉Aman dan tanpa efek samping 👉Terdaftar di BPOM No NA 18140100680 Info pendptran mrmber baru WA:089688938879 #makurut #makurutnasa #obatkuatpria#obatkuatmakurut #pembesarpenis#pembesaralatvitalpria #lemahsyahwat#obatpriadewasa #solusiejakulasidini#pembesarpenisalamai #pembesarpenisaman#pemanjangpenis #pria #lfl #seks #rahasiapria #promil #alatvital #penisbesar #lakilaki  #likeforlikes #viral #hits #priadewasa #obatseks #obatkuat #suami


0💬Normal

#bajumelayubaby #PERHATIAN! . Paling murah, paling kemas, susah dapat! 😱 . Mommies yang ada anak #lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun! Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! Lebih 25 warna ready stock!😱 . Pesanan kami👋 Jika dah berkenan dan ada bajet cepat2 place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas😋 . Baju melayu baby yang paling murah dan berkualiti! InshaAllah mommy akan berpuas hati! Dah lebih 10,000 pasang terjual #hanya secara online dan secara retail sahaja! Dah beratus feedback positif Alhamdulillah kami terima dari customer sah kami! Boleh scroll posts untuk tengok feedback customer Fortuna Babyshop💋😍 . Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Fast delivery via J&T Express ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage 1~4pasang RM9 SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, JANGAN MARAH kalau warna pilihan puan totally sold out! Punah harapan nak pakai sedondon raya nanti 😭😌😰 . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer sis.. Klik je link di bio


0💬Normal

Happy Born Day @eminem God Of RAP 👑🎤🎧🔊 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Welcome 🙏⬇️ @selfie_musics Follow and support 📣👇 @selfie_musics ⬇️ @selfie_musics ⬇️ @selfie_musics 🎵. 🎶. 🔜 Turn on post notifications 🔔 🎤. 🎼. 📣. Status update 🎤🎵🎼🎶 Request ur fav songs ⌨ Stay tuned 🎬 Own vdos📽 Download the video through fast save app🎚 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #selfie_creations #selfie_musics #instagood #instastatus #instadaily #instagram #viral #trending #wanderlust #love #hate #heartbroken #single #song #model #like #share #Follow #failure #sad #status #wired #crazy #tamil #album #alert #music #video #passionate # #album ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ . 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍


0💬Normal

This is beautiful 😍❤️ Follow @greenskullmusic 🚀 Follow @greenskullmusic 🚀 Cr @vocalsgoal Tag your friends 😃 Singer 🎙 Tag her! 💎 #vocalsgoal #riseup #audition #viral #trending #amazing #talented #alliesherlock #brotherspage #bestmusic #amazingvocals #blessedears #giftedvoice #greenskullmusic


0💬Normal

☝️TK Chest Sling Bag . . ✔️25cm x 7.5cm x 15cm Hunny** #chestbag#handbags#slingbag#backpack#viral#trending#trend#bagtravel#viral#begviral#cantik#wallet#pouch#korean#koreanwallet#slingbag#barangmurah#barangonlinemurah#barangonline#handbags#barangperempuan#handbagmalaysia#handbagmurah#handbagmurahgiler#murahmurah#berkualiti#women#fashion#mensfashion#bag#lelakivsperempuan#style#travel


0💬Normal

Hallo masih bingung? Mau punya softcase dan hardcase yg murah tapi berkualitas?? Jngan bingung nanti pusing sendiri hehe 😌😀 mending order di @custumley yuk hari ini keluar lgi ni model barunya 😘 eits tapu masih banyak loh modelnya bisa tanya" dulu ko gratis 😘😍 Info order klik dibio ya 😍 #customcase #3d #viral #boomingkan #romantis #remaja #softcasecustom #softcasemurah #berkualitas #rajacustomcase #sukabumiupdate #bogorhits #bogor #jakarta #hardcasemurah #hardcasecustom


0💬Normal

Perhatian!! Jangan biarkan bapak jaga anak sendirian tanpa pengawasan ibu. Lihat apa yg akan terjadi ! 🙈🙈🙈🙈🙈 #baby #bayi #bayiindonesia #bayimenggemaskan #bayilucu #anakdanbapak #vidiolucu #trendingtopic #viral #viralindonesia #gendhis #babycute #bayiviral #bayiviralindonesia


0💬Normal

PREMIUM PRESET LIGHROOM ALA SELEBGRAM 🔥 Tingkatkan KUALITAS Foto Anda Dengan Preset🔥 PRESET PREMIUM INI Untuk Edit Foto Hanya Dalam Sekali Klik ‼ Yang Menjadi Masalahnya Adalah : ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ ✅ Sudah Belajar Edit Foto Tapi Hasil Ga Maksimal ✅ Sudah Edit Photo Sendiri Hasil Masih Ancur ✅ Sudah Coba Banyak Aplikasi Editing,Tapi Hasil Masih Gitu Gitu aja ✅ Edit Sendiri Cape Dan Hasil Selalu Gagal ✅ Edit Photo Butuh waktu berjam jam agar maksimal STOP CARA LAMA‼‼ Tapi sekarang pake PRESET PREMIUM ini Anda bisa mengatasi masalah di atas 😍😍😍 Sehingga anda merasa terbantu sekali dengan PRESET PREMIUM ini. Komen Untuk Tanya Tanya Dan DM atau WA Untuk Fix Order #viral #explorepage #explore #like #trending #follow#indonesia #love #instagram #viralvideos#likeforlikes #d #music #tiktok #repost #likes#dance #memes #dagelan #fotografi  #funny#viralindonesia #followme #lfl #jakarta #instagood#hiphop #meme #followforfollowback #photography


0💬Normal

Hallo masih bingung? Mau punya softcase dan hardcase yg murah tapi berkualitas?? Jngan bingung nanti pusing sendiri hehe 😌😀 mending order di @custumley yuk hari ini keluar lgi ni model barunya 😘 eits tapu masih banyak loh modelnya bisa tanya" dulu ko gratis 😘😍 Info order klik dibio ya 😍 #customcase #3d #viral #boomingkan #romantis #remaja #softcasecustom #softcasemurah #berkualitas #rajacustomcase #sukabumiupdate #bogorhits #bogor #jakarta #hardcasemurah #hardcasecustom


0💬Normal

Suprise suprise. Beyoncé doing the demonic hand sign on her latest post.


1💬Normal

I hit 1k kills with Doc! 🤑 --------------------------------------------------------------------------------- Check out my Partners. 🙌🙏 @josh.g_16 👑 @cici_is_thattgurl 👑 @aovxu_ 👑 @hiestathepsycho 👑 @ultraa._ 👑 @1ts_w4rh4mm3r 👑 @kautii0n 👑 @wickedbruja2.0 👑 @virtualwolfgirl 👑 --------------------------------------------------------------------------------- Tags. #doc #nav #spawnpeek #peek #outplayed #sniper #headshots #lol #lmao #rainbow6 #rainbow6siege #xbox #tomclancy #r6s #r6siege #r6memes #ranked #casual #gamer #clipoftheday #motivation #viral #gaming #fps #shooter


0💬Normal

Share Tag 5 teman kamu Free masker kunyit yang kaya manfaat #spamlike #likelike #viral


0💬Normal

He always give the best reaction to anything the way cr on vid


1💬Normal

❤️❤️❤️❤️❤️#tiktok #tiktokindia #instagram #model #modellife #viral #videoedits #abhi #love


0💬Normal

Terliur tak tengok Shell Platter Terangkat? Hehe, takkan tengok je? Jom singgah ke @ikanbakarterangkat rugi tau kalau tak try #memangterangkat . Lokasi: Ikan Bakar Terangkat, Jalan Ayer Itam, Kpg Sungai Merab Luar, 43000 Kajang (sempadan Bangi-Putrajaya) . Boleh waze atau google map Ikan Bakar Terangkat...betul2 berhadapan Tujusama Hardware . Waktu operasi #ikanbakarterangkat: DINNER TIME: 5.30 petang - 12.00 tengah malam (dibuka setiap hari) . P/S: Untuk tempahan dinner di kedai (melebihi 6 pax) boleh pilih date & time dan beli kupon tempahan di website atau sebarang pertanyaan boleh terus wasap di www.wasap.my/60124662869 . Selain makan-makan di kedai, u olls boleh dapatkan produk terangkat di Whatsapp: www.wasap.my/60124662869 Website: www.ikanbakarterangkat.com Shopee: www.shopee.com.my/nazrinfiza_recepi Juga boleh dapatkan dari ejen/stokis seluruh Malaysia & Brunei dan outlet-outlet terpilih . #syukuralhamdulillah #nazrinfizarecipe #ikanbakarsedap #ikanbakar #ikanbakarselangor #jjcm #jjcmtv3 #produkmuslim #pesikanbakar #pesikanbakarterangkat #sambalsedap #ikanbakarsedapbangi #shellplatterterangkat #medanikanbakar #jalanjalancarimakan #akusuka #veryrecommended #pilihanramai #bbq #viral #restoransedapdibangi #sambalviral #pessedap


0💬Normal

. 💕CAMELIA PRINTED LACE EXCLUSIVE💕 . 🌹 Material : SB Line (Cotton + Linen) . 💸 HARGA (1 PSG) : RM52 . 💸 HARGA (1 MTR) : RM13/mtr . 📮 Postage (1 psg) : RM8sm/ RM13ss . 🌹 Bidang 45 (4 mtr sepsg) . 🌹 Open meter . 🌹 Lembut . 🌹 Tak Jarang . 🌹 Tak Perlu Lining . 🌹 Dasar Kain Bergaris . 🌹 Tak kecut . 🔖TAKE NOTE : Warna kain mungkin sedikit wberbeza disebabkan faktor pengcahayaan @ jenis HP masing-masing. . Jika ada yg berminat jgn segan-segan utk DM/Whatsapp C Zue yer 😉 . ☎www.wasap.my/60196741704 . 📲 https://t.me/galeri_jelitafabrics . @kainpasang_jelitafabrics @bajumurah_jelitafabrics @jelita_scarf . #jelitafabrics #kain #kainmurah #kainpasang #kainpasangonline #kainpasangcantik #kainpasangmurah #kainseragam #kainpasangterkini #kainpasangviral #songket #viral #minaz #lace #kainlace #terapiinstagram #kainela #sweetdreams #cikgu #cikgucikgi #bazaarpaknil #uitm #um #instafamous #instashopmurah #instashopmalaysia #murahdancantik #kualalumpur #johor #sarawak


0💬Normal

#gym#gains#gymlove #positivevibes#smile #followme#fitness#viral #physique#like4like#fitnessmodel #instalike#chest #gainz#follow4follow#gymrat #flexing#gymmotivation#chestday #followforfollow#bestpicture #f4f#absworkout#portraitphotography #handsome#arms#look#shredded #followforfollowback#worldstar


1💬Normal

#bajumelayubaby #PERHATIAN! . Paling murah, paling kemas, susah dapat! 😱 . Mommies yang ada anak #lelaki berumur seawal baru lahir sehingga satu tahun! Baju Melayu Baby #viral yang telah mendapat sambutan tinggi selama 3 tahun berturut2 kini telah didatangkan dengan warna2 #baru! Lebih 25 warna ready stock!😱 . Pesanan kami👋 Jika dah berkenan dan ada bajet cepat2 place order! Risau warna yang Mommy nak kehabisan stok! Stok keluar laju sangat macam pisang goreng panas😋 . Baju melayu baby yang paling murah dan berkualiti! InshaAllah mommy akan berpuas hati! Dah lebih 10,000 pasang terjual #hanya secara online dan secara retail sahaja! Dah beratus feedback positif Alhamdulillah kami terima dari customer sah kami! Boleh scroll posts untuk tengok feedback customer Fortuna Babyshop💋😍 . Kelebihan baju melayu baby #RM39 dari Fortuna Baby Shop ⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵⤵ . ⚠️FREE SIZE! ✅Material Lycra berkualiti ✅Baju dan seluar asing (tidak bercantum) ✅Jahitan yang kemas dan tidak perlu digosok ✅Getah penuh di bahagian pinggang menjamin keselesaan anak ✅Meresap peluh ✅Ringan dan tidak panas di tubuh anak ✅Warna yang menarik dan tidak luntur ✅Murah dan sangat berpatutan! ✅Sesuai untuk bayi yang berumur 0~1Tahun (bergantung juga pada #saiz badan bayi) ✅Fast delivery via J&T Express ✅Ukuran lengkap kami sediakan. Sila ukur badan anak untuk kepastian; . ⚠️Free size; Bahu: 19.5cm Labuh baju: 30cm Labuh tangan: 25.5cm Ukur lilit dada: 52cm Pinggang: 35cm Labuh seluar: 40cm . 💰RM39/sepasang 📮Postage 1~4pasang RM9 SM // RM12 SS . 📢 AMARAN, STOK MEMANG #TERHAD, JANGAN MARAH kalau warna pilihan puan totally sold out! Punah harapan nak pakai sedondon raya nanti 😭😌😰 . 👉🏻 So, mcm mana NAK BELI niee??? OK, senang jer sis.. Klik je link di bio


0💬Normal

Dia dah fall in love dgn bawal instant ni. Mana tak fall in lovenyaa kalau inner dijahit sekali, bawal pulak mudah nak pakai 😍 Pakej boleh buat dua stail gitu tak perlu guna banyak pin atau kerongsang lagi tuuu satu is enough. Sat ja dah boleh siap. #bawalinstant #bawallover #viral #bawalcotton #bawal #utmskudai #studentutm #skudai #johorbharu


0💬Normal

Break ur mfing neck --------- Partner team -------------- OMAblack -------------- @pubg_maze615_gaming ________________ #Wicked_Slayers_Gaming _________________________ @wicked_bulletzzz_productions @narlynarwhal6 @kryson655 @drugameboi1 venom @protontp_admin_fsg @_mari0b33_ Havik Partners @thelonelyleviathan @protontp @pubg_maze615_gaming Tags __________ Tags #cod #bo #blackops #callofduty #ps #gaming #gamer #fortnite #xbox #playstation #xboxone #twitch #memes #malaysia #meme #videogames #battlefield #callofdutyblackops #codbo #blackout #gta #games #fashion #viral #pubg #postage #follow #gamers #codmobile


0💬Normal

Tahukah kamu, faktanya 1 dari 3 wanita baru memulai perawatan anti aging setelah tanda penuaan sudah terlihat. Sedangkan menurut penelitian memasuki usia 20-an tanda penuaan tanpa disadari sudah terlihat. Yuk mulai perhatikan kecantikan dan sehatnya kulit wajah kita cegah tanda penuaan dengan rangkaian cantik JOYBEAU Yuk buruan di order mumpung produc nya masih promo ni sis... Hub admin di Wa : 085336114594 #solusitepat #skincareroutine #skincaremurah #skincare #creamglowing #creampemutihwajah #creamhnoriginal #cream #beautiful #dokterkulitjakarta #beauty #kecantikan #perawatanwajah #pemutihbadan #joyrazerosetanggerang #joybiz #toner #facial #hitz #viral #perawatankulit #dokterkulitsurabaya #arianagrande #makeupartist #makeup #makeuptutorial #makeup #makeupnatural #makeupjunkie #beauty


0💬Normal

RESTOCK‼️ ' SMOK NORD ' . IDR BEST PRICE . Best Price, Best Service . 📍Pontianak Jl. Imam Bonjol, depan Bank BTN, samping JNT dan STIE Open! Senin-Sabtu 11.00-22.00 Minggu tutup!! Gas cabang lainnya Singkawang @89vape_singkawang Pemangkat @89vape_pemangkat Sambas @89vape_sambas Pinyuh @89vape_pinyuh Tebas @89vape_tebas . #vapesingkawang #vapekalbar #apvi #hexohm #smoant #teslacigs #tesla #vape #liquid #eliquid #cotton #vapepontianak #vapepemangkat #89vape #vapestore89 #vapezoo #cravingvapor #viral #lambeturah #singkawang #pontianak #vapelegal #pontianakinformasi #sambas #sambasnesia #vapor #sambasinformasi #vapesambas #sambasvapor


0💬Normal

#viral


0💬Normal

#SheWant


0💬Normal

_ Rungokno ...😄😄😄 _ Tag sopo wae lur Koncomu tonggomu .. Sedulurmu ..mantanmu .. Bebas ..sinten mawon monggo.. _ Like save share gratis .. Amung parkir mawon sing sakniki mboten gratis.. _ Di folow monggo Mboten kebangeten ..😂😂 Soale aku tetep tresno awakmu kabeh Salam guyub Salam.rukun 😘😘 _ @gu_yub_rukun _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ . . . . . . . _ _ _ _________________________________________ _________________________________________ •SEMOGA BERMANFAAT 🎶💞 _ Karena kalian aku semangat berkarya ❤ • =========================== _ Folow :@gu_yub_rukun Folow :@gu_yub_rukun Folow :@gu_yub_rukun ====================================== ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ #dagelanjawa#ngakak#dagelanjowo#dagelan#lucu#baper#viral#wongedanbebas#wongjowo#jomblo#captionjowo#dangdutkoplo#quotejowo#bijakjawa#katabijak#ndagel#recehtapisayang#videogram#captionjowo#jowo#katabijak#ngapak#pituturjowo#jowo#kidsjamannow#quotejowo#ngopi#viral#ngakak#cangkemanjowo#cakpercil#storywa#statuswakekinian#vidgram


0💬Normal

Dia dah fall in love dgn bawal instant ni. Mana tak fall in lovenyaa kalau inner dijahit sekali, bawal pulak mudah nak pakai 😍 Pakej boleh buat dua stail gitu tak perlu guna banyak pin atau kerongsang lagi tuuu satu is enough. Sat ja dah boleh siap. #bawalinstant #bawallover #viral #bawalcotton #bawal #utmskudai #studentutm #skudai #johorbharu


0💬Normal

Tahniah..Tahniah..Tahniah.. . Alhamdulillah customer happy dapat kereta baru..Tahniah MR.MURUGAN & welcome to perodua family.. Kepuasan pelanggan keutamaan kami . Terima kasih sebab percaya & memilih saya untuk urusan pembelian kereta perodua..berhati2 ketika memandu ya. . Kepada yang masih tercari-cari wakil jualan untuk kereta perodua & masih belum beli lagi cepat2 roger saya..in shaa Allah saya akan bantu merealisasikan impian anda dengan service VIP untuk anda & hadiah menarik saya berikan..tradein pun terima ya.. . Whatsapp 📲 0166701846 Whatsapp 📲 0166701846 Whatsapp 📲 0166701846 #pantaibharu #pbMotor #perodua #showroomperodua #peroduasaleadvisor #peroduasale #testdrivebeforeyoubuy #freegiftmenarik #loansenanglulus #newcar #tradein #viral #peroduaklang #peroduashahalam #peroduakl #peroduaonline #igonline #peroduaselangor #peroduamalaysia #peroduaaruz #peroduaalza #peroduamyvi #peroduabezza #peroduaaxia #ingatperoduaingatzaimy #hadiahmenarik #zaimyperodua #jualkereta #kereta


0💬Normal

[BTS_twt update] Trans: kamu selalu #makeitright . . . . ~Novia 📌Like ❤️, coment,tag your friends 👍🏻 📌 Repost? Tag & cr For more follow 💜@infoandfact_bangtan 💜 . . . . #bts #btsarmy #armyindonesia #ARMYmadeit#infobts #faktabts #kpop #korean #rm#kimnamjoon #jin #kimseokjin #suga #minyoongi#jhope #junghoseok #jimin #parkjimin #v#kimtaehyung #junghoseok #jungkook#jeonjungkook #mapofthesoulpersona #viral#runbts


1💬Normal

اَللَّهُمَّ أَصْلِحْ وُلَاةَ أُمُوْرِنَا، اَللَّهُمَّ وَفِّقْهُمْ لِمَا فِيْهِ صَلَاحُهُمْ وَصَلَاحُ اْلإِسْلَامِ وَالْمُسْلِمِيْنَ، اَللَّهُمَّ أَعِنْهُمْ عَلَى الْقِيَامِ بِمَهَامِهِمْ كَمَا أَمَرْتَهُمْ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْنَ. اَللَّهُمَّ أَبْعِدْ عَنْهُمْ بِطَانَةَ السُّوْءِ وَالْمُفْسِدِيْنَ وَقَرِّبْ إِلَيْهِمْ أَهْلَ الْخَيْرِ وَالنَّاصِحِيْنَ يَا رَبَّ الْعَالَمِيْنَ اَللَّهُمَّ أَصْلِحْ وُلَاةَ أُمُوْرِ الْمُسْلِمِيْنَ فِيْ كُلِّ مَكَانٍ Ya Allah, jadikanlah pemimpin kami orang yang baik. Berikanlah taufik kepada mereka untuk melaksanakan perkara terbaik bagi diri mereka, bagi Islam, dan kaum muslimin. Ya Allah, bantulah mereka untuk menunaikan tugasnya, sebagaimana yang Engkau perintahkan, wahai Rabb semesta alam. Ya Allah, jauhkanlah mereka dari teman dekat yang jelek dan teman yang merusak. Juga dekatkanlah orang-orang yang baik dan pemberi nasihat yang baik kepada mereka, wahai Rabb semesta alam. Ya Allah, jadikanlah pemimpin kaum muslimin sebagai orang yang baik, di mana pun mereka berada.” . . . #surabayahits #janethes #pelantikanpresiden #semaranghits #sedahmirahnasution #presidenjokowi #jabarjuara #jatenggayeng #boyolalihits #bandungjuara #jakartans #indozone #viral #trending #exploresemarang #jatimguyub #jogjaistimewa #pelantikanjokowi #balihits #lombokhits #irianajokowidodo #kaesang #solo #jokowi #jokowidodo #surabayahits #malanghits #nahdlatululama #gpansor #konserputihbersatu #barengjokowi


0💬Normal

🤷🏽‍♂️ (Feat. @rognbuda)


2💬Normal

274 I would have thought it was gonna be a bigger number 😍


1💬Normal


1💬Normal

✨DIWALI✨ New Video Out Guys!! Hurry Up Click Here To Watch👇❤ >>> https://youtu.be/zDOD0Y4H-Rg <<< ⏳Do One Thing Guys Just LIKE This Video On YouTube & Share This Video To Make "VIRAL"☑ #diwali #diwali2019 #viral


0💬Normal

* READY STOCK * * READY STOCK * * READY STOCK * VANS N11-2B: Yellow mustard SIZES : 36 - 45 ( please DM me for size availability ) PRICE : RM75 POSTAGE : RM10 SM / RM15 SS 📲0177875306 #vans #vansshoes #vansoldskool #limitededition #sneakers #kasutselesa #kasutmurahonline #kasutmurah #kasutmurahmalaysia #kasutjalan #converse #viral #promosi #igshop #trustedseller #trusted #Poslaju #batupahat #senggarangbatupahat #johorbahru #grabyoursnow #size #limitededition #limitedsize #sneakershop #shopping #converses


0💬Normal

For the love of coffee.☕️


1💬Normal


13💬Normal

Ended up deleting this but here they are again 🤦🏻‍♀️


7💬Normal

Next Page