#noir

Love me some City of Angels ❤️ #theatre #cityofangels #noir #actorslife


0💬Normal

Smoore目Arts©2019 S3 N°.84⁸⁸ “kosciuszko” •𝗛𝗲𝗮𝗱𝗽𝗵𝗼𝗻𝗲𝘀:𝗦𝗽𝗲𝗮𝗸𝗲𝗿• #medic8808 #followtheblackrabbit #smoorearts #noir #filmoftheday #glitch #love #film #now #underground #new #cool #alternative #different #goth #indiemusic #video #cool #video #music #nyc #artist #california #colorado #bass #guitar #fresh #rock


0💬Normal

Hi #noirgirls Seronoknya siapa yang bekerja di Selangor kan. Dapat cuti hari ni. Ada masa lapang tu, boleh lah restock NOIR PURE WHITE. Sambil nak cantik luar dalam tu, mana tahu ada tuah untuk pergi berjalan ke London dengan Madammu. Dah join group We Love Noir & Madammu ke belum? Dengan pembelian produk NOIR RM 150.00 ke atas dan join group tersebut, anda dah sebelah kaki merasa Tower Bridge, Eye of London, Trafalgar Square atau dah samar-samar nampak Buckingham Palace. Taknak ke rasa best melancong dengan Madammu? #noir #noirlucky2019 #noirlondontrip #purewhite


0💬Normal

@SUPER_HERMES *WeChat:509043 *WhatsApp/Line:+8618507588481 *WWW.SUPERHERMES.COM *100% Perfect Quality & Original France Leather! #roulis #dior #lindy #gardenparty #kellypochette #picotinlock #verrou #bvlgari #alezan #brique #roseazalee #ultraviolet #bleugalice #lizard #capucine #geranium #blueabysse #noir #vermillon #kiwigreen #blueglacier #thalassa #bluelzmir #etoupe #naples #griselephant #granny #roselipstick


0💬Normal

39. Five years ago I saw this man reading a book on Coltrane on the tram. He looked sad and was so into his book. He sighed and looked out the window, which was when I snapped this. I hope he is happier now. . . . . #bnw #bnw_melbourne #bnw_society #blackandwhitephotography #blackwhite #blackandwhite #bnw_captures #bw_crew #bw_lover #noir #ig_bw #noirvision #bnw_people #bnwphotography #bnwaddicted #burncity #monochrome #mono #bnw_city_streetlife #streetbw #streetphoto_bw #streetphotography #streetlife #street #streetstyle #life_is_street #rsa_streetview


1💬Normal

malibu for a night


1💬Normal

本日のお客様 髪質改善1回目 . . 骨格矯正トリートメント施術 . お客様のお悩み ⭐︎髪のうねりが気になる ⭐︎毛先の広がりが気になる ⭐︎とにかくまとまりが欲しい beforeの写真濡れててすいません 濡れてると大分うねりがあるのですが施術後大分収まりが良くなりました 艶も出てとても喜んで頂けました . ※こんな方にオススメ※ . ⭐︎髪を本当にキレイにしたい方 . ⭐︎根元にボリュームがない . ⭐︎髪が細くてフワフワしてる . ⭐︎艶がない ⭐︎パサつきが気になる . ⭐︎髪の広がりが気になる . ⭐︎毛先の広がりが気になる . ⭐︎とにかくダメージが気になる . ⭐︎最近切れ毛、抜け毛が多い . ⭐︎毛先の引っかかりが気になる ⭐︎細毛が気になる . #髪質改善#艶髪#美髪#くせ毛#サラサラヘアー#髪質改善トリートメント#ヘッドスパ#綺麗な髪になりたい#矢場町#ヘッドスパ#noir#ノイル#SPA#4リプライム#髪活


0💬Normal


1💬Normal

Terasa hati beb?...terasa sangat!.. Member baik boleh kata dekat aku... Kebetulan waktu tu aku sedang cuci muka... " Hang tak jaga muka ka.. Kotor ja aku tengok..gelilah !!! " Terus rasa down!.. Mula dari hari tu...Aku terus mencari produk yang betoi-betoi boleh rawat dan kecutkan jerawat kat muka aku ni... Noir lah yang merubah segalanya.. Ance Serum Noir mampu mengawal masalah jerawat dengan kebaikan yang terkandung di dalam bahannya.. Aku kini bebas jerawat.. Terima kasih Noir Serum.. kini Aku jatuh cinta... #Noir #NoirGirls #NoirStokisKL #NoirTeamZue #InspirasiBersamaNoir #WhereBeautyBlossom


0💬Normal


1💬Normal

En la foto no lo parece, pero hice una piñata versión funko pop Miles Morales realmente enorme 😂😂 Al final yo solo espero que al pequeño festejado le haya encantado tanto como a mi 😰😍😍 . . . #spidermanintothespiderverse #spiderman #spidergwen #peniparker #peterparker #piñatas #funkopop #noir#milesmorales #partydecorations #partytime #partyplanner #cordoba #kids #partytime #fiesta #fiestamexicana #fiesa #niños #fun#handmade


0💬Normal

Alhamdulillah. Customer repeat order guys💜 . Believe in Beauty, Believe in Me💋 . NE 1508 - Noir Zefa Agen Bandar Baru Uda, Health & Beauty HQ . 🙋🏻📲 whatsapp ⬇ ➡️ www.wasap.my/+601116478652/noir . 🚘COD : Bandar Baru Uda, Bandaraya Johor Bahru, Larkin, Tampoi, Kempas, Bukit Indah, Perling, Setia Tropika, Munsyi Ibrahim, Skudai, Gelang Patah, Ulu Choh. . 📭 Postage Seluruh Malaysia . . #noir #noirlucky #noirluckycampaign #londontrip #ingatnoiringatmadammu #inspirasibersamanoir #noirmalachiteCrystal #noirmousepuriyingcleanser #noirskinrefiningessence #noiradvanceskinrepair #noirwhiteninggelhyratant #noiruvwhite #noirpurewhite #noirlipmatte #noirliptint #postageseluruhmalaysia #wherebeautyblossoms #noirteamnana #noirstokisjohor #bangsajohor #johorbahru #bandarbaruuda #agennoirbandarbaruuda .


0💬Normal

"Product apa yang patut saya beli untuk sertai peraduan "Noir Lucky December 2019" Anda punya soalan ini yang berlegar legar di kepala? Tidak tahu yang mana anda patut pilih lagi lagi tidak mahu terlepas untuk sertai PERADUAN "NOIR LUCKY 2019" Hanya perlu berbelanja RM180 untuk Noir pure White anda layak! Apa itu NOIR PURE WHITE? apa benefits yang ada didalam NOIR PURE WHITE? Ada kencing manis? Ada Sarah tinggi? Ada Masalah allergic? Ada insomnia? ( Susah tidur malam ) Ada Exzema? Ada jeragat? ( muka & badan ) Ada jerawat? ( muka & badan ) Ada kudis? Ada parut? Ada luka yang lambat sembuh? Ada parut czer? Ada Masalah period tidak teratur? Ada Masalah sembelit? Ada Masalah susah lawas? Ada Masalah rambut gugur? Ada Masalah kuku mudah patah? Ada Masalah kulit kering? Ada Masalah tumit kaki pecah? Ada Masalah sendi sendi? Monopause sebelum usia? Sukar hamil? Warna kulit gelap? Kulit terbakar? Anda punya salah satu masalah diatas? Anda disarankan untuk mengamalkan NOIR PURE WHITE. Kami bukti kan bersama TESTIMONY di group fb WE LOVE NOIR & MADAMMU. 📲www.wasap.my/60139831702/noir #noir #Noirsungaipetani #Noirkedah #Noirpenang


0💬Normal

Teacher’s desk.


1💬Normal

The heart and mind are the true lenses of the camera. #Myphotostorie #Film #FilmPortrait #FilmPhotography #Noir #Art #Love #Beuty #Moment #Sunsets #Analog #BlackandWhite


2💬Normal

Believe in Beauty, Believe in Me💋 . NE 1508 - Noir Zefa Agen Bandar Baru Uda, Health & Beauty HQ . 🙋🏻📲 whatsapp ⬇ ➡️ www.wasap.my/+601116478652/noir . 🚘COD : Bandar Baru Uda, Bandaraya Johor Bahru, Larkin, Tampoi, Kempas, Bukit Indah, Perling, Setia Tropika, Munsyi Ibrahim, Skudai, Gelang Patah, Ulu Choh. . 📭 Postage Seluruh Malaysia . . #noir #noirlucky #noirluckycampaign #londontrip #ingatnoiringatmadammu #inspirasibersamanoir #noirmalachiteCrystal #noirmousepuriyingcleanser #noirskinrefiningessence #noiradvanceskinrepair #noirwhiteninggelhyratant #noiruvwhite #noirpurewhite #noirlipmatte #noirliptint #postageseluruhmalaysia #wherebeautyblossoms #noirteamnana #noirstokisjohor #bangsajohor #johorbahru #bandarbaruuda #agennoirbandarbaruuda .


0💬Normal

Hi #noirgirls Masih tercari-cari tips mudah untuk kecantikan? Dalam apa saja yang kita buat, kena disiplin dan konsisten. Baru akan nampak hasilnya. Dan pilih cara alami atau produk yang menggunakan bahan organik. . Jangan pilih jalan mudah dengan gunakan produk yang ada bahan terlarang. . Siapa yang dah amalkan NOIR PURE WHITE? Boleh share sikit pengalaman dengan NOIR PURE WHITE? . Review produk yang ada pun dah banyak cakap pasal kebaikan NOIR PURE WHITE. . Cantik luar & dalam bersama NOIR PURE WHITE! Ingat NOIR, Ingat Madammu . 📲www.wasap.my/60139831702/noir #noir #purewhite


0💬Normal

#nailart#nails#montreal#montrealnail#handdesign#vogue#nailpolish#mani#blacknails#luxorynails#voguepolish#winterdecor#winter#ногти#маникюр#монреаль#ногтимонреаль#russianmanicure#ongles#noir#rendezvousmontreal#


0💬Normal

. . . . . _______________________________________________________________ Picture by @sudharshan_nsp . . . _________________________________________________________________ Follow @streetsoftamilnaduu and Use #streetsoftamilnaduu _________________________________________________________________ #bnw #monochrome #bw #blackandwhite #photography #blackandwhitephotography #photooftheday #streetphotography #art #bnwphotography #monochromatic #society #street #portrait #ig #photo #captures #instablackandwhite #insta #blackandwhitephoto #instagood #monochromephotography #noir #monoart #nature #architecture #blacknwhite #picoftheday #bhfyp


0💬Normal

Believe in Beauty, Believe in Me💋 . NE 1508 - Noir Zefa Agen Bandar Baru Uda, Health & Beauty HQ . 🙋🏻📲 whatsapp ⬇ ➡️ www.wasap.my/+601116478652/noir . 🚘COD : Bandar Baru Uda, Bandaraya Johor Bahru, Larkin, Tampoi, Kempas, Bukit Indah, Perling, Setia Tropika, Munsyi Ibrahim, Skudai, Gelang Patah, Ulu Choh. . 📭 Postage Seluruh Malaysia . . #noir #noirlucky #noirluckycampaign #londontrip #ingatnoiringatmadammu #inspirasibersamanoir #noirmalachiteCrystal #noirmousepuriyingcleanser #noirskinrefiningessence #noiradvanceskinrepair #noirwhiteninggelhyratant #noiruvwhite #noirpurewhite #noirlipmatte #noirliptint #postageseluruhmalaysia #wherebeautyblossoms #noirteamnana #noirstokisjohor #bangsajohor #johorbahru #bandarbaruuda #agennoirbandarbaruuda .


0💬Normal

I’m lucky to play in a band with my brother. We grew up in the same house, we saw and heard the same stuff. He gets my jokes. In the band he’s become our rock, the constant, the one we can always count on. Plus he brings the twang and can really rip when he needs to. Looking forward to 2020! 🌵👨🏻 Photo by Brendan Beamish-@theforestcitysound


1💬Normal

NoLibs 11/2019 #grsnaps


1💬Normal

Hi #noirgirls Masih tercari-cari tips mudah untuk kecantikan? Dalam apa saja yang kita buat, kena disiplin dan konsisten. Baru akan nampak hasilnya. Dan pilih cara alami atau produk yang menggunakan bahan organik. Jangan pilih jalan mudah dengan gunakan produk yang ada bahan terlarang. Siapa yang dah amalkan NOIR PURE WHITE? Boleh share sikit pengalaman dengan NOIR PURE WHITE? Review produk yang ada pun dah banyak cakap pasal kebaikan NOIR PURE WHITE. Cantik luar & dalam bersama NOIR PURE WHITE! Ingat NOIR, Ingat Madammu #noir #purewhite #teamumiey #teamnpkl


0💬Normal

Hold my Soul❤️ ugH i hate the ending so much... DEFINITELY GOING TO BE REMAKING THIS dt tagged💞 ac kaisculebra on sc 「 #⃞cataclisma 」 - tags 🏷 #miraculousladybug #ladybug #chatnoir #noir #ladynoir #marichat #ladrien #adrienette #miraculous #catnoir #miraculousedit


5💬Normal

Terasa hati beb?...terasa sangat!.. Member baik boleh kata dekat aku... Kebetulan waktu tu aku sedang cuci muka... " Hang tak jaga muka ka.. Kotor ja aku tengok..gelilah !!! " Terus rasa down!.. Mula dari hari tu...Aku terus mencari produk yang betoi-betoi boleh rawat dan kecutkan jerawat kat muka aku ni... Noir lah yang merubah segalanya.. Ance Serum Noir mampu mengawal masalah jerawat dengan kebaikan yang terkandung di dalam bahannya.. Aku kini bebas jerawat.. Terima kasih Noir Serum.. kini Aku jatuh cinta... #noir #noirteam #noirkotabharu #inspirasibersamanoir


0💬Normal

El retour del famoso elfe chauve Jpp pourquoi ça part toujours en steak mes couleurs quand je fais de l'aquarelle xD ? Ce sera l'écran d'accueil de mon jeu vidéo du turfu 😎 #dessin #draw #drawing #ange #sorciere #sorcerer #witch #wizard #angel #watercolor #watercolour #chauve #noir #art #artist #dessinmanga #dark #dessindujour #manga #jeuvideo


0💬Normal

“Sometimes it all gets a little too much, but you gotta realize that soon the fog will clear up.”


3💬Normal

“Singing in the shower is all fun and games, until you get shampoo in your mouth, then it just becomes a soap opera.” EnkiQuotes.com #bnwphotography #bnw #bnw_captures #friendsinbnw #shotoniphone #sky #clouds #sunset #noiretblanc #noir #blackandwhite #landscape #landscapephotography #instagram #instabnw #scary #busy


0💬Normal

Sebahagian orang bermimpi untuk sukses, sedangkan sebahagian lainnya bangun di pagi hari dan mewujudkannya. Selamat pagi jutawan Noir Assalamualaikum 💜 #noir #noirteam #noirkotabharu


0💬Normal

AMBERVILLE by Tim Davys is a crime noir with stuffed animals. It sounds stupid, but it is surprisingly intense with several unexpected twists. Not for children. ============ Read my full #review at 💀💻📚 #AstraDaemonsLair #LinkInBio ============ #crimedrama #suspense #noir #gritty #mystery #thriller #AstraDaemon #novel


0💬Normal

Have you ever once thought about it? ~🥀 #writer #solitude #sorrow #writer #quotemyself #mywords #mythoughts #howifeel #noir #bnw #blackandwhite #words #feelings #lonewolf #aesthetic #instafilters #mysterious #style #английский #стиль #대학생 #영어 #슬프다 #白黒 #スタイル #バラ #大学生 #英語 #一匹狼 #悲しい


0💬Normal

Terasa hati beb?...terasa sangat!.. Member baik boleh kata dekat aku... Kebetulan waktu tu aku sedang cuci muka... " Hang tak jaga muka ka.. Kotor ja aku tengok..gelilah !!! " Terus rasa down!.. Mula dari hari tu...Aku terus mencari produk yang betoi-betoi boleh rawat dan kecutkan jerawat kat muka aku ni... Noir lah yang merubah segalanya.. Ance Serum Noir mampu mengawal masalah jerawat dengan kebaikan yang terkandung di dalam bahannya.. Aku kini bebas jerawat.. Terima kasih Noir Serum.. kini Aku jatuh cinta... klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025 #teamainalpenang #ingatnoiringatmadammu #eriycabaiduri #noir #jerawat #pitera #pembersihmuka #organic #liptint #waterbased #facemist #matricaria #skinessence #masalahkulit #noirgirls #malachite #mineral #cleanser #noir #acneserum #acne #skinproblem #whitehead #blackhead #noirgirls #uv #inspirasibersamanoir #miliaseeds


0💬Normal

Terasa hati beb?...terasa sangat!.. Member baik boleh kata dekat aku... Kebetulan waktu tu aku sedang cuci muka... " Hang tak jaga muka ka.. Kotor ja aku tengok..gelilah !!! " Terus rasa down!.. Mula dari hari tu...Aku terus mencari produk yang betoi-betoi boleh rawat dan kecutkan jerawat kat muka aku ni... Noir lah yang merubah segalanya.. Ance Serum Noir mampu mengawal masalah jerawat dengan kebaikan yang terkandung di dalam bahannya.. Aku kini bebas jerawat.. Terima kasih Noir Serum.. kini Aku jatuh cinta... klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025 #teamainalpenang #ingatnoiringatmadammu #eriycabaiduri #noir #jerawat #pitera #pembersihmuka #organic #liptint #waterbased #facemist #matricaria #skinessence #masalahkulit #noirgirls #malachite #mineral #cleanser #noir #acneserum #acne #skinproblem #whitehead #blackhead #noirgirls #uv #inspirasibersamanoir #miliaseeds


0💬Normal

Joyeux centenaire Monsieur Soulages! #soulages #chronology #louvre #saloncarré #polyptyque #outrenoir #broudenoix #goudron #vernissage #honneur #retrospective #respect #noir#lumiere#memyselfherandsoulages


0💬Normal

Terasa hati beb?...terasa sangat!.. Member baik boleh kata dekat aku... Kebetulan waktu tu aku sedang cuci muka... " Hang tak jaga muka ka.. Kotor ja aku tengok..gelilah !!! " Terus rasa down!.. Mula dari hari tu...Aku terus mencari produk yang betoi-betoi boleh rawat dan kecutkan jerawat kat muka aku ni... Noir lah yang merubah segalanya.. Ance Serum Noir mampu mengawal masalah jerawat dengan kebaikan yang terkandung di dalam bahannya.. Aku kini bebas jerawat.. Terima kasih Noir Serum.. kini Aku jatuh cinta... klik link ini http://www.wasap.my/60174393196/Noir 🔥NOIR READY STOK🔥 🚗 COD SELURUH PENANG 📮POSTAGE SETIAP HARI [STOKIS NOIR N.D 025] #stokisnoirnd025 #teamainalpenang #ingatnoiringatmadammu #eriycabaiduri #noir #jerawat #pitera #pembersihmuka #organic #liptint #waterbased #facemist #matricaria #skinessence #masalahkulit #noirgirls #malachite #mineral #cleanser #noir #acneserum #acne #skinproblem #whitehead #blackhead #noirgirls #uv #inspirasibersamanoir #miliaseeds


0💬Normal

Believe in Beauty, Believe in Me💋 . NE 1508 - Noir Zefa Agen Bandar Baru Uda, Health & Beauty HQ . 🙋🏻📲 whatsapp ⬇ ➡️ www.wasap.my/+601116478652/noir . 🚘COD : Bandar Baru Uda, Bandaraya Johor Bahru, Larkin, Tampoi, Kempas, Bukit Indah, Perling, Setia Tropika, Munsyi Ibrahim, Skudai, Gelang Patah, Ulu Choh. . 📭 Postage Seluruh Malaysia . . #noir #noirlucky #noirluckycampaign #londontrip #ingatnoiringatmadammu #inspirasibersamanoir #noirmalachiteCrystal #noirmousepuriyingcleanser #noirskinrefiningessence #noiradvanceskinrepair #noirwhiteninggelhyratant #noiruvwhite #noirpurewhite #noirlipmatte #noirliptint #postageseluruhmalaysia #wherebeautyblossoms #noirteamnana #noirstokisjohor #bangsajohor #johorbahru #bandarbaruuda #agennoirbandarbaruuda .


0💬Normal

I put a spell on you 'Cause you're mine You better stop the things you do I ain't lyin' No I ain't lyin' . . . . . . . . . . . . . . . . . #redheadgirl #noir #noir_shots #freckles #femmefatale #femmefatales #jessicarabbit


11💬Normal

Thumbnail study. . . . #ink#pen#drawing#sketch#procreate#illustration#design#art#brush#blackandwhite #draw#digitalart#comic#scifi#noir#landscape#landscapedesignpainting#brushstrokes#thumbnail#storyboard#conceptart#conceptdesign#mountain#explore#castle#moon#planet#scifi#fantasy#mountain#landscape#jungle


0💬Normal

Great expectations lead to great disappointments, my lil black hearts, do be careful with how you treat it and who you have your dreams pinned on. ~🥀 PS The only love of my life is my mecheng major. End of story. #heartbroken #solitude #sorrow #writer #quotemyself #mywords #mythoughts #howifeel #noir #bnw #blackandwhite #words #feelings #lonewolf #aesthetic #instafilters #mysterious #style #английский #стиль #대학생 #영어 #슬프다 #白黒 #スタイル #バラ #大学生 #英語 #一匹狼 #悲しい


0💬Normal

Les baigneuses⛱ ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••#illustrator #croquis #graphic #woman #noir #black #tat #sketch #illustration #illustratrice #art #artdaily #creative #artwork #design #paris #inspiration #tattooist #blackandwhite #trendy #art #artinstallation #artinspiration #artlovers #tattoo #tatouage #style #beach #minimalism #dessin #oneline


2💬Normal

#catedral #sanisidro #buenosaires . . . . . . . . . .


4💬Normal

Next Page