#EyelashExtensions

Bentar lagi masuk bulan desember nih... Pasti banyak acara penting nih , ada acara tuker kado bareng genk, ada Natal , juga Tahun baru lohh... Buat kamu yang pengen penambilannya beda ...matanya makin cantik Cobain dech eyelash extension di @eleonore_lashes ...aku kemarin nyobain ini hasilnya, lucu loh bisa dibikin cat eye gitu ๐Ÿ˜ #eyelashextensions #eleonorelashes #eyelashbandung #beauty #beautysecret #tanambulumata #bulumatapalsu #endorsment #endorsmentbandung #collaboration


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ใƒพ(เน‘โ•นโ—กโ•น)๏พ‰" DM for bookings. Limited spots next week! . . . . . . . . . #lashextensions #lash #eyelashextensions #melbournelashes #melbournelashextensions #lashes #dandenonglashes


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Russian Volume | Late nights at Whiplash are Wednesdayโ€™s & Thursdayโ€™s | #whiplashstudio #whiplashstudiobrisbane #whiplashbrisbane


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

๐ŸคฉName lashers : classic dolly ๐ŸคฉType lashers : curl ๐ŸคฉLenght lashers :short lashers ๐ŸคฉPrice : RM70๐Ÿ˜ . . .*you can choose style and lenght lashers do you want it* . .*result various on individual* . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyes๐Ÿ‘€ #eyelashesextension #eyelashlift #eyelashes #eyelashextensions #eyelashersextentionmelaka #eyelashextentionalorgajah #eyelashmasjidtanah #eyelash #eyelashmalaysia #eyelashalorgajah #eyelashbynurul #eyelashersextentionmelaka #eyelashersmurah #areamasjidtanah #bulumatamurah #eyelashersmurahgiler #melaka #MUAmelaka #MUAseremban #pengkalanbalak #tanjungbidara #uitmlendu #sungaiudang #telukgong #cheng #eyelashersextentionsmelaka #alorgajah #eyelashers #eyelashextensionmelakamurah


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

My beautiful regular client and classic infill โ™ก #infill #instaphoto #individuallashes #classiclashes #classic #lashes #myjob #sparklinglashes #ootd #eyelashextensions


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

. โ’ทโ“”โ“โ“คโ“ฃโ“จ โ“ฃโ“กโ“”โ“โ“ฃโ“œโ“”โ“โ“ฃ . ๐“•๐“ธ๐“ป ๐“ป๐“ฎ๐“ผ๐“ฎ๐“ป๐“ฟ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท ๐Ÿ“ฑ ๐“ฆ๐“ : 0821-3799-6299 . ๐Ÿ’— ๐‘ท๐’†๐’Ž๐’‚๐’”๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’๐’‚๐’๐’ˆ๐’”๐’–๐’๐’ˆ ๐’…๐’†๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’๐’˜๐’๐’†๐’“ ๐Ÿ’— ๐‘ป๐’Š๐’…๐’‚๐’Œ ๐’Ž๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’–๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’–๐’๐’– ๐’Ž๐’‚๐’•๐’‚ ๐’‚๐’”๐’๐’Š ๐’“๐’๐’๐’•๐’๐’Œ ๐Ÿ’— ๐‘น๐’Š๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’”๐’†๐’‘๐’†๐’“๐’•๐’Š ๐’ƒ๐’–๐’๐’– ๐’Ž๐’‚๐’•๐’‚ ๐’‚๐’”๐’๐’Š ๐Ÿ’— ๐‘ฉ๐’†๐’”๐’• ๐’’๐’–๐’‚๐’๐’Š๐’•๐’š ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’„๐’• ๐Ÿ’— ๐‘ท๐’†๐’Ž๐’‚๐’”๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’‘๐’†๐’“๐’‰๐’†๐’๐’‚๐’Š ๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’ˆ๐’–๐’๐’‚๐’Œ๐’‚๐’ ๐’•๐’†๐’‰๐’๐’Š๐’Œ ๐’š๐’‚๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’๐’‚๐’“ ๐Ÿ’— ๐‘ป๐’Š๐’…๐’‚๐’Œ ๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’ˆ๐’–๐’Ž๐’‘๐’‚๐’ ๐’…๐’‚๐’ ๐’Ž๐’–๐’…๐’‚๐’‰ ๐’…๐’Š๐’”๐’Š๐’”๐’Š๐’“ โ€ข โ€ข โ€ข #eyelash #lashes #lashextensions #lashartist #eyelashextensions #eyelashextensionsmurah #eyelashsemarang #extensionbulumata #sambungbulumata #sambungbulumatasemarang #tanambulumata #tanambulumatasemarang #tanambulumatasemarangmurah #kursuseyelash #kursuseyelashsemarang #kursuseyelashsemarangmurah #eyelashsemarangbarat #eyelashsemarang #eyelashsemarangmurah


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Hi fairies, Donโ€™t miss an opportunity to get 10% discount with our senior staff Cassie! (~8th December) . . โ€ขOline website: www.beautyfairy7.com โ€ขAny inquiries? Contact us: 0484.013.574 or DM (Message only please!๐Ÿ’Œ) . . ๐ŸขAddress: Suites 5&6, level1, 20 Collins Street Melbourne . . . . #eyelashextension #eyelashextensions #eyemakeup #eyelashsalon #eyelashaddict #eyelash #eyelashes #eyelashspecialist #eyelashmelbourne #eyelashextensionsmelbourne #russianvolumelashes #russianvolumemelbourne #melbourne #melbournelife #melbournelashes #melbourneshopping #summer #holiday#๋ฉœ๋ฒˆ์™์‹ฑ #๋Ÿฌ๋ณผ#๋ฉœ๋ฒˆ#๋ฉœ๋ฒ„๋ฅธ#๋ฉœ๋ฒ„๋ฅธ์†๋ˆˆ์น#๋ฉœ๋ฒ„๋ฅธ์†๋ˆˆ์น์—ฐ์žฅ#๋ฉœ๋ฒˆ์†๋ˆˆ์น์ˆ˜๊ฐ• #eyebrowtattoo #eyebrow #๋ˆˆ์นํƒ€ํˆฌ #๋ฉœ๋ฒ„๋ฅธ๋ˆˆ์นํƒ€ํˆฌ #๋ฉœ๋ฒ„๋ฅธ์™์‹ฑ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

#Exfoliating your skin is a great way to remove any dry or chapped skin cells especially during the cold #winter months. Try using a gentle, yet effective scrub on your face at least once a week. And donโ€™t forget to #moisturize after you exfoliate! ๐Ÿ’†๐Ÿผโ€โ™€๏ธ #vmlashinkstudio #beautytherapist #cosmetology #uk #spa #skin #wax #eyelashextensions #facials#microdermabrasion #mybeauty #hungariansalon #romfordsalons #skincare #reflexology #healthyskin #promo#naturalskincare #ipreview via @preview.app


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

La extensiรณn โœจ de pestaรฑas es uno de los tratamientos mรกs demandados actualmente.โ € Sus ventajas: โ € โœ… Rejuvenecen la mirada y la hacen mรกs atractiva โ € โœ… Ayudan a eliminar la expresiรณn de cansancio โ € โœ… ยกOlvรญdate del rรญmel! โ € โœ… Aรฑaden volumen y densidad a las pestaรฑas โ € โœ… Ahorra tu tiempo โฐ โ € โ € Efectos: โ € โ–ซ Pelo a pelo โ € โ–ซ Volumen 2D; 3D; 4D; 5D โ € โ–ซ Volumen Hollywood โ € โ € ๐Ÿ“† Duraciรณn: 6-8 semanas โ € โ € ยกVisรญtanos, ๐Ÿ‘ analizaremos tus pestaรฑas y tus rasgos mรกs fuertes y te ayudaremos a elegir el efecto mรกs adecuado! โ € โ € Pide tu cita ahora ๐Ÿ‘‡๐Ÿป โ € โ˜Ž ๏ผ‹34 631 89 97 00 ๐Ÿ“Barcelona, Passeig de Sant Joan, 151


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

. โ’ทโ“”โ“โ“คโ“ฃโ“จ โ“ฃโ“กโ“”โ“โ“ฃโ“œโ“”โ“โ“ฃ . ๐“•๐“ธ๐“ป ๐“ป๐“ฎ๐“ผ๐“ฎ๐“ป๐“ฟ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ธ๐“ท ๐Ÿ“ฑ ๐“ฆ๐“ : 0821-3799-6299 . ๐Ÿ’— ๐‘ท๐’†๐’Ž๐’‚๐’”๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’๐’‚๐’๐’ˆ๐’”๐’–๐’๐’ˆ ๐’…๐’†๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’๐’˜๐’๐’†๐’“ ๐Ÿ’— ๐‘ป๐’Š๐’…๐’‚๐’Œ ๐’Ž๐’†๐’Ž๐’ƒ๐’–๐’‚๐’• ๐’ƒ๐’–๐’๐’– ๐’Ž๐’‚๐’•๐’‚ ๐’‚๐’”๐’๐’Š ๐’“๐’๐’๐’•๐’๐’Œ ๐Ÿ’— ๐‘น๐’Š๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’”๐’†๐’‘๐’†๐’“๐’•๐’Š ๐’ƒ๐’–๐’๐’– ๐’Ž๐’‚๐’•๐’‚ ๐’‚๐’”๐’๐’Š ๐Ÿ’— ๐‘ฉ๐’†๐’”๐’• ๐’’๐’–๐’‚๐’๐’Š๐’•๐’š ๐’‘๐’“๐’๐’…๐’–๐’„๐’• ๐Ÿ’— ๐‘ท๐’†๐’Ž๐’‚๐’”๐’‚๐’๐’ˆ๐’‚๐’ ๐’‘๐’†๐’“๐’‰๐’†๐’๐’‚๐’Š ๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’ˆ๐’–๐’๐’‚๐’Œ๐’‚๐’ ๐’•๐’†๐’‰๐’๐’Š๐’Œ ๐’š๐’‚๐’๐’ˆ ๐’ƒ๐’†๐’๐’‚๐’“ ๐Ÿ’— ๐‘ป๐’Š๐’…๐’‚๐’Œ ๐’Ž๐’†๐’๐’ˆ๐’ˆ๐’–๐’Ž๐’‘๐’‚๐’ ๐’…๐’‚๐’ ๐’Ž๐’–๐’…๐’‚๐’‰ ๐’…๐’Š๐’”๐’Š๐’”๐’Š๐’“ โ€ข โ€ข โ€ข #eyelash #lashes #lashextensions #lashartist #eyelashextensions #eyelashextensionsmurah #eyelashsemarang #extensionbulumata #sambungbulumata #sambungbulumatasemarang #tanambulumata #tanambulumatasemarang #tanambulumatasemarangmurah #kursuseyelash #kursuseyelashsemarang #kursuseyelashsemarangmurah #eyelashsemarangbarat #eyelashsemarang #eyelashsemarangmurah


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Spots are filling up fast for Christmas. Donโ€™t forget you can book in online via the Front Room Website (link in bio) or you can message us and we will squeeze you in!


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โœจCOMPETITION ANNOUNCEMENTโœจ โญ The winner of the brow lamination competition is @elliomahoney_x โญ Thank you to everyone who entered the competition! For those of you who didn't win but did enter I'd like to offer you all 10% off brow lamination until 30โ€ข11โ€ข19! That'll make the treatment ยฃ22.50 for you ๐Ÿฅฐ Message me by the end of 21โ€ข11โ€ข19 to book in ๐Ÿ’ž Lots of love ! X


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Yang mau bangun tidur tetap cetarr.... Gak harus makeup pasang copot bulu mata palsu atau maskara'an cuzz cuma disini yaah ๐Ÿ˜ Sudah banyak loh yang coba, kamu kapan? Yuks pasang di @eyelashbychasya.id ๐Ÿ˜˜ โœ” pemasangan by Owner langsung ๐Ÿ‘€ โœ” bulu premium (super lembut dan hitam pekat tidak mengkilat seperti bulumata palsu) ๐Ÿ‘€ โœ” ketahanan tergantung perawatan konsumen ( bisa lebih dari 1 bulan) โœ” made by request โœ” lem premium (perih nya B aja, malah testi nya pada bilang gak berasa perih ๐Ÿ˜) ๐Ÿ‘€ โœ” pemasangan one on one (tidak menggumpal) โœ” hasil rapih dan dijamin gak nusuk ๐Ÿ˜Ž ๐Ÿ˜Ž โœ”๏ธHasil tergantung Bulu mata asli yah ๐Ÿ˜˜ โœ”๏ธJasa Home Service yang gak buat kamu harus keluar rumah dan harus antri ๐Ÿ˜Ž langsung dikunjungi oleh owner ๐Ÿ โค๏ธ ๐Ÿ”Š๐Ÿ”Š Low Price High Quality ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ book H-2 untuk home service ๐ŸŒธ Free masker mata, masker komedo dan mascara wand (minimal transaksi 150k) โœ… Garansi 24h (1 kali 24 jam) . . . Gimana kak? Langsung wa ๐Ÿ“ฒ atau DM juga boleh ya ๐Ÿ˜‰ (KLIK BIO) . . . For booking & reservation : ๐Ÿ‘‡๐Ÿป contact - Line official :ย @178vjdweย (pakai @) - Whatsapp : (085975193955) ๐Ÿ“Our studio located at Jend Urip, (belakang ruko Multi sport and music) Pontianak, Kalimantan Barat . . . Di Eyelash by Chasya juga.... ๐Ÿ‘ฐMenerima jasa makeup untuk bridal, bridesmaid, wisuda, birthday party, photoshot, engagement, bride's family, dll ... ๐Ÿ“š Kursus Eyelash Extention ( tidak pelit ilmu ( no secret dan info supplier termurah dan terpercaya ) #eyelashextensions #eyelashpontianak #eyelashptk #bbglowpontianak #eyelashextentionpontianak #eyelashextentionpontianakmurah #kursuseyelashextentionpontianak #eyelashpontianakmurah #promoeyelashextentionpontianak #nailartpontianak #kursuseyelashpontianak #eyelashextensionpontianak #infuswhiteningpontianak #sambungbulumatapontianak #lashartist #kursuseyelashsingkawang #eyelashextentionketapang #classiclashes #eyelashsanggaukapuas #lashesonfleek #lashaddict #eyelashextentionmelawi #eyebrows #russianvolume #tiktok #eyes #eyelashputusibau #eyelashsintang #microblading #eyelashextentionsingkawang


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โœจLashes: Cashmere Classics ๐ŸŒธLengths: 10/11/12 ๐ŸŒ™Curl: C/D mix ๐Ÿ’ตPrice: ยฃ30 โœจ #lashes #sevenoakslashes #eyelashextensions #eyelashessevenoaks #tonbridgelashes #sevenoaksbeauty #twellslashes #lashes


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

#an_fadeevawork ะœะพะต ะฟะตั€ะฒะพะต ะบะปะฐััะธั‡ะตัะบะพะต ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะต ั€ะตัะฝะธั‡ะตะบ ะฝะฐ ะฟะตั€ะฒะพะผ ะดะฝะต ะพะฑัƒั‡ะตะฝะธั! ะ˜ะทะณะธะฑ - ะก ะžะฑัŠั‘ะผ - ะบะปะฐััะธะบะฐ ะญั„ั„ะตะบั‚ - ะฝะฐั‚ัƒั€ะฐะปัŒะฝั‹ะน ะ”ะปะธะฝะฐ - 7/13 โฌ‡๏ธะ—ะฐะฟะธััŒ ะผะพะดะตะปะตะน ะฝะฐ ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะต ั€ะตัะฝะธั†โฌ‡๏ธ ๐Ÿ“ฒ8-917-164-1995 ะธะปะธ ะฒ ะ”ะธั€ะตะบั‚ . . . #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตั€ะตัะฝะธั† #lashesonlashes #ั€ะตัะฝะธั†ั‹ #ั€ะตัะฝะธั†ั‹2d #ั€ะตัะฝะธั†ั‹3d #lashes #lashesonfleek๐Ÿ’‹ #eyelashextensions #ัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒ #stavropol #lashesstav #ัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒัะบะธะนะบั€ะฐะน #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตั€ะตัะฝะธั†ัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒ #ั€ะตัะฝะธั†ั‹ัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒ #ะธั‰ัƒะผะพะดะตะปัŒัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒ #ะผะพะดะตะปะธัั‚ะฐะฒั€ะพะฟะพะปัŒ #ัƒัะปัƒะณะธ #ะบะปะปะฐััะธั‡ะตัะบะพะตะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะต


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

๐ŸคฉName lashers : natural premium ๐ŸคฉType lashers : curl ๐ŸคฉLenght lashers :short longer ๐ŸคฉPrice : RM40๐Ÿ˜ . . . Book now Just whatsapp www.wasap.my/601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyes๐Ÿ‘€ #eyelashesextension #eyelashlift #eyelashes #eyelashextensions #eyelashersextentionmelaka #eyelashextentionalorgajah #eyelashmasjidtanah #eyelash #eyelashmalaysia #eyelashalorgajah #eyelashbynurul #eyelashersextentionmelaka #eyelashersmurah #areamasjidtanah #bulumatamurah #eyelashersmurahgiler #melaka #MUAmelaka #MUAseremban #pengkalanbalak #tanjungbidara #uitmlendu #sungaiudang #telukgong #cheng #rumbia #alorgajah #lendu #duriandaunmelaka


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โค๏ธig booking ๅ„ชๆƒ โค๏ธ 3D้›ป็œผ็ซๆฏ› $250 ๆคๅฑฑ่Œถ่Šฑ็œผ็ซๆฏ› $360 ๏ผˆๅŽŸๅƒน560๏ผ‰ ๆคๆ—ฅ็ณป็œผ็ซๆฏ› $288 ๏ผˆๅŽŸๅƒน360๏ผ‰ - ๅ‚ณ็ตฑไฟฎๆ‰‹ๆฉŸ$110 ๅ‚ณ็ตฑไฟฎ่…ณ็”ฒ $220 ๆทฑๅฑคไฟฎ่…ณ็”ฒ $250 Hard gelๆ‰‹็”ฒ(้–ƒ็ฒ‰ใ€ๅ–ฎ่‰ฒ)๐Ÿ’ฐ360 Hard gel่…ณ็”ฒ(้–ƒ็ฒ‰ใ€ๅ–ฎ่‰ฒ)๐Ÿ’ฐ460 Opi soak off gelๆ‰‹(ๅ–ฎ่‰ฒ)๐Ÿ’ฐ380 Opi off gel่…ณ(ๅ–ฎ่‰ฒ)๐Ÿ’ฐ480 Address ้Š…้‘ผ็ฃๅ‹ฟๅœฐ่‡ฃ่ก—12่™Ÿ2ๆจ“ (ๆ™‚ไปฃๅปฃๅ ดๅœฐ้ต็ซ™Aๅ‡บๅฃๆ—) - #nailhk #nail #wingnail #nailpolish #็พŽ็”ฒ #gel็”ฒ #็พŽ็”ฒๅบ— #soakoffgel #soakoffnails #gelnail #eyelashextensions #cwb #้Š…้‘ผ็ฃ #้Š…้‘ผ็ฃ็พŽ็”ฒ #hknail #hardgel #soakoffgelhk #้ฆ™ๆธฏ็พŽ็”ฒ #็พŽ็”ฒhk #้›ป็œผ็ซๆฏ› #็œผ็ซๆฏ› #ๆค็œผ็ซๆฏ› #ๅฑฑ่Œถ่Šฑ็ซๆฏ›


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Selfie Customer ๐Ÿฅฐ . . . . jom book now!!! . ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š Our price in 2019 . . Menu eyelash extension ๐Ÿ˜˜ Spa eyelash RM5 ๐Ÿ˜˜Remover eyelash RM15-RM20 ๐Ÿ˜˜ Perming RM25 ๐Ÿ˜˜Bottom eyelash RM20 . ๐Ÿ’„natural๐Ÿ’„ ๐Ÿ˜˜Natural look(natural curl)RM30 ๐Ÿ˜˜Natural premium(curl) RM40 . ๐Ÿ’„medium lashers๐Ÿ’„ ๐Ÿ˜˜Semi volume (natural curl) RM50 ๐Ÿ˜˜Classic dolly(curl) RM70 ๐Ÿ˜˜Soft classic(curl) RM80 ๐Ÿ˜˜Texture hybrid(curl) RM85 ๐Ÿ˜˜barbie classic(xtra curl) RM85 . ๐Ÿ’„volume lashers๐Ÿ’„ ๐Ÿ˜˜Volume(natural curl) RM65 ๐Ÿ˜˜Royal dolly volume(curl) RM85 ๐Ÿ˜˜Black diamond(curl) RM90 ๐Ÿ˜˜Texture hybrid volume (curl) RM100 ๐Ÿ˜˜camelia volume(curl) RM100 ๐Ÿ˜˜Barbie volume lashers(xtra curl) RM100 . . Book now Just whatsapp www.wasap.my/+601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyes๐Ÿ‘€ #eyelashesextension #eyelashlift #eyelashes #eyelashextensions #eyelashersextentionmelaka #eyelashextentionalorgajah #eyelashmasjidtanah #eyelash #eyelashmalaysia #eyelashalorgajah #eyelashbynurul #eyelashersextentionmelaka #eyelashersmurah #areamasjidtanah #bulumatamurah #eyelashersmurahgiler #melaka #MUAmelaka #MUAseremban #pengkalanbalak #tanjungbidara #uitmlendu #sungaiudang #telukgong #cheng #rumbia #alorgajah #lendu #duriandaunmelaka


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

[OPEN PAID PROMOTE IISIP FOODSTIVAL] Hi, salam anti maskara dari eyelash by @mitaazhu ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€ โœ” Sertifikat โœ” Ringan โœ” Tidak sakit โœ” Tidak menusuk โœ” Tahan sampai 4-5 minggu ( tergantung perawatan โœ” Bebas request ukuran dan model (Natural, double, cateye, russian) โ–ช TERIMA HOMESERVICE Murah tapi tidak murahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PROMO ONLY 50k WA : 081211348334 Line : zhu.mitaa #eyelashextensions #eyelashjaktim #eyelashjakartamurah #eyelashmurah #eyelashjakartaselatan #eyelashjakartapusat #eyelashtebet #eyelashbogor #eyelashdepok #eyelashjakartapromo #eyelash50k #sambungbulumatajakarta #eyelashjkt #IISIPFoodstival


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

The salt in your tears make your lashes crusty!!!! So no crying!!!! ๐Ÿคง๐Ÿ˜ญ๐Ÿฅด #lashes#lashmemes#eyelashextensions#notears#lashesbyhollypratt#lashextensions


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

๐ŸคฉName lashers : natural premium ๐ŸคฉType lashers : curl ๐ŸคฉLenght lashers :short longer ๐ŸคฉPrice : RM40๐Ÿ˜ . . . Book now Just whatsapp www.wasap.my/601139782736/bookeyelash . Bertempat di masjid tanah . #eyes๐Ÿ‘€ #eyelashesextension #eyelashlift #eyelashes #eyelashextensions #eyelashersextentionmelaka #eyelashextentionalorgajah #eyelashmasjidtanah #eyelash #eyelashmalaysia #eyelashalorgajah #eyelashbynurul #eyelashersextentionmelaka #eyelashersmurah #areamasjidtanah #bulumatamurah #eyelashersmurahgiler #melaka #MUAmelaka #MUAseremban #pengkalanbalak #tanjungbidara #uitmlendu #sungaiudang #telukgong #cheng #rumbia #alorgajah #lendu #duriandaunmelaka


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ๅ†ไธŠ่ฟ›ไฟฎ่ฏพ็จ‹๏ผŒไธบ็š„ๅฐฑๆ˜ฏ่ƒฝๆไพ›้กพๅฎขๆ›ดๅฅฝ็š„ๆœๅŠก๐Ÿ˜˜ ๅ“ชไธ€ไฝ็พŽๅฅณๆƒณ่ฆๆœ‰่ฟทไบบ็š„็ซๆฏ›ๅฟซๆฅๆ‰พๆˆ‘๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ #ๅซๆŽฅ็ซๆฏ› #eyelashextensions #3dๅซๆŽฅ็ซๆฏ› #6dๅซๆŽฅ็ซๆฏ› #kotakinabalu #pennyyuenmakeup #kotakinabalueyelashes


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ๅ–œๆญก่—่‰ฒ็š„ไธ€ๅฎš่ฆ่ฉฆ่ฉฆ ้€™ๅ€‹่ณชๆ„Ÿ็พŽ็š„ๆฒ’่ฉฑ่ชช๐Ÿฅฐ #sydneynail#gelnail#japanesestyle#nail#gel#sydney#eyelashes#eyelashextensions#Sydneycheapnail#cheapnail#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ#็พŽ็”ฒ#็พŽ็ซ#็พŽ็ซๅซๆŽฅ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซๅœจ้›ชๆขจ#ๅฐ็ฃ#็พŽ็”ฒๅธซ#็ถญๆŒๅบฆ#ๅฐ็ด…ๆ›ธ็†ฑ้–€ๆฌพ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

2 weeks refill just 50$ , book in with Kami โค๏ธโค๏ธโค๏ธโค๏ธ#lashextensions #lashes #eyelashextensions #keilordownslashes #lashes #eyelashextensionsmelbourne


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Look at these pretty eyes๐Ÿ’™๐Ÿ˜


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โœจvolume 11mm mixโœจ Booking now!! PROMO ALL TYPE EYELASH ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ Home service ๐Ÿ›ต 10-40k (kerobokan,badung dan sekitarnya) Home studio at Br. Anyar Kelod Kerobokan, Jln. Bucu No 21 ๐Ÿ”ฅ tidak perih ๐Ÿ”ฅ tidak kasar ๐Ÿ”ฅ tidak gumpal ๐Ÿ”ฅ nyaman dan aman PROMO 100k PROMO 100k PROMO 100k @laisslash_extensions @laisslash_extensions @laisslash_extensions #eyelash #eyelashextensions #beautyeye #singgellasesh #volumelasesh #extensions #laisslas_extension #myeyelash #lovelashes #eyelashextension #lashes #eyelashbalimurah #eyelashcantik #beautylash #matacantik #laisslash_extensions


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ไฝ ๅ€‘่ชช๏ผŒๆ—ฅๆœฌไพ†็š„็ ‚็ณ–่† ่ฆ่ณชๆ„Ÿๆˆๆ€Žๆจฃ #sydneynail#gelnail#japanesestyle#nail#gel#sydney#eyelashes#eyelashextensions#Sydneycheapnail#cheapnail#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ#็พŽ็”ฒ#็พŽ็ซ#็พŽ็ซๅซๆŽฅ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซๅœจ้›ชๆขจ#ๅฐ็ฃ#็พŽ็”ฒๅธซ#็ถญๆŒๅบฆ#ๅฐ็ด…ๆ›ธ็†ฑ้–€ๆฌพ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

I had the absolute pleasure of helping to prepare this gorgeous woman for her โ€˜Big Day!โ€™ Brides Lashes & Spray Tan by me & Bridesmaids Spray Tans by me! โค๏ธCongratulations Bianca & Blair! โค๏ธ #spraytan #nakedtan #minetan #weddingtan #glowingbride #eyelashextensions #lashesmelbourne #melbournelashtech #weddingglow


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

[OPEN PAID PROMOTE IISIP FOODSTIVAL] Hi, salam anti maskara dari eyelash by @mitaazhu ๐Ÿ’๐Ÿผโ€โ™€ โœ” Sertifikat โœ” Ringan โœ” Tidak sakit โœ” Tidak menusuk โœ” Tahan sampai 4-5 minggu ( tergantung perawatan โœ” Bebas request ukuran dan model (Natural, double, cateye, russian) โ–ช TERIMA HOMESERVICE Murah tapi tidak murahan ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ PROMO ONLY 50k WA : 081211348334 Line : zhu.mitaa #eyelashextensions #eyelashjaktim #eyelashjakartamurah #eyelashmurah #eyelashjakartaselatan #eyelashjakartapusat #eyelashtebet #eyelashbogor #eyelashdepok #eyelashjakartapromo #eyelash50k #sambungbulumatajakarta #eyelashjkt #IISIPFoodstival


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โ’ฝโ“โ“˜ โ“‘โ“”โ“โ“คโ“ฃโ“จ ! ! ! Korean Eyelash Extension premium โœ” Bulu lebih lembut โœ” Lebih halus โœ” Lebih ringan โœ” Tahan 2-4 minggu ____________________________________ Buat info & booking : Bisa via DM Wa : 0821-7054-9088 ____________________________________ #eyelashextensions #eyelashpekanbaru #eyelashpkupromo #eyelashpkumurah #eyelashpku #eyelashhomeservice #jasaeyelashextension #makeupartistpekanbaru #jasamakeuppku #makeupwisudapku #makeupcantik #makeupperpisahansekolah #makeupallevent #pekanbaruhits #pekanbarucity #pekanbaruinfo


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ไธ€ๆ˜จๆ—ฅใšใฃใจใŠไผšใ„ใ—ใฆใฟใŸใ‹ใฃใŸ @marieyamanaka ใ•ใ‚“ใฎ่ฌ›็ฟ’ใซ ใ„ใฃใฆใใพใ—ใŸโ™ก ็ตๆง‹ๅ‰ใซไบˆ็ด„ใ—ใฆใ‹ใ‚‰ใƒ‰ใ‚ญใƒ‰ใ‚ญใ—ใฆ ใพใ—ใŸใŒใ‚ตใƒญใƒณใฎ้›ฐๅ›ฒๆฐ—ใ‚„ใ€ ๅ…ˆ็”Ÿใฎใ‚ปใƒŸใƒŠใƒผใฎๅ†…ๅฎนใŒ ใจใซใ‹ใๅ‹‰ๅผทใซใชใ‚Šใพใ—ใŸ๐Ÿ™‡ ใ„ใ„ๅˆบๆฟ€ใซใชใฃใŸใฎใจใ€ ๆ–ฐใ—ใๅญฆใ‚“ใ ใ“ใจใŒใŸใใ•ใ‚“๏ผ๏ผ eclatใซ้€šใฃใฆใใ ใ•ใ‚‹ใŠๅฎขๆง˜ใซ ใšใฃใจeclatใฎใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏใ‚’ ๅฅฝใใงใ„ใฆใ‚‚ใ‚‰ใˆใ‚‹ใ‚ˆใ†ใซ ใ“ใ‚Œใ‹ใ‚‰ใ‚‚้ ‘ๅผตใ‚Šใพใ™โ˜† #ใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏ#ใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏใƒ‡ใ‚ถใ‚คใƒณ#ใพใคใ’ใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ†#ใ‚ขใ‚คใƒชใ‚นใƒˆ#ใ‚ขใ‚คใƒชใ‚นใƒˆใ•ใ‚“ใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„#็ทด้ฆฌ#็Ÿณ็ฅžไบ•ๅ…ฌๅœ’#็Ÿณ็ฅžไบ•ๅ…ฌๅœ’ใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏ#็Ÿณ็ฅžไบ•ๅ…ฌๅœ’้ง…#็ทด้ฆฌใพใคใ’ใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ†#็ทด้ฆฌ้ซ˜้‡Žๅฐ#ไฟ่ฐท #ๆ™‚็Ÿญใƒกใ‚คใ‚ฏ#eyelashextensions#ใƒžใƒžใ‚ขใ‚คใƒชใ‚นใƒˆ#ๅญ้€ฃใ‚Œใ‚ตใƒญใƒณ#็ทด้ฆฌใƒ—ใƒฉใ‚คใƒ™ใƒผใƒˆใ‚ตใƒญใƒณ#ใƒ—ใƒฉใ‚คใƒ™ใƒผใƒˆใ‚ตใƒญใƒณๆฑไบฌ#ๅคงไบบๅฏๆ„›ใ„ใพใคใ’ #ใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅใ‚ฐใƒฉใƒ #ใƒกใ‚คใ‚ฏ#eyelashsalon#ๆฑไบฌใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏ#likeforlikes#ๅคงไบบใƒกใ‚คใ‚ฏ#็Ÿณ็ฅžไบ•ๅ…ฌๅœ’ใƒžใƒž#็ทด้ฆฌใƒžใƒž#็ทด้ฆฌใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏใ‚ตใƒญใƒณ#ใƒ–ใƒฉใ‚คใƒ€ใƒซใƒžใƒ„ใ‚จใ‚ฏ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

These lashes are ALMOST as fluffy as her cakes ๐Ÿ˜๐Ÿ˜œ hybrids for the cake queen!!๐Ÿฐ


2ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โœจ


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ะžะขะ—ะซะ’ะซโ— ะ›ัƒั‡ัˆะธะน ะฟะพะบะฐะทะฐั‚ะตะปัŒ ะผะพะตะน ั€ะฐะฑะพั‚ั‹-ัั‚ะพ ะบะพะณะดะฐ ะฒั‹ ะฟั€ะธั…ะพะดะธั‚ะต ะฟะพัะปะต ะฟะพะปั‚ะพั€ะฐ ะผะตััั†ะฐ ะฝะพัะบะธ ั ะตั‰ั‘ ะฟะพะปะพะฒะธะฝะพะน ะพัั‚ะฐะฒัˆะธั…ัั ั€ะตัะฝะธั† ะธ ะบะพะฝะตั‡ะฝะพ ะถะต ะพั‚ะทั‹ะฒั‹ ะพั‚ ะฒะฐั. ะžัั‚ะฐะฒัŒ ะพั‚ะทั‹ะฒ ะพ ะผะพะตะน ั€ะฐะฑะพั‚ะต ะธ ะฟะพะปัƒั‡ะธ ัะบะธะดะบัƒ 100ั€ ะฝะฐ ัะปะตะดัƒัŽั‰ัƒัŽ ะปัŽะฑัƒัŽ ะฟั€ะพั†ะตะดัƒั€ัƒ. ๐Ÿ˜‹๐ŸŒน๐Ÿ˜ ะ“ั€ะฐั„ะธะบ ะฝะฐ ะฝะพัะฑั€ัŒ: 21 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 14.00 24 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 18.00 25 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 26 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 14.00 18.00 27 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 14.00 18.00 28 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 29 ะฝะพัะฑั€ั 10.00 14.00 18.00 30 ะธ 31 ะฝะพัะฑั€ั ะผะตัั‚ ะฝะตั‚ #eyelash #eyelashextensions #eye #eyelashes #eyes #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะต #ะฝะฐั€ะฒัะบะฐั #modelspb #ัะฒะธะดะฐะฝะธะต #ั„ะพั‚ะพัะตััะธั #ะดะตะฝัŒั€ะพะถะดะตะฝะธั #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตะฝะฐั€ะฒัะบะฐั #ัะฒะฐะดัŒะฑะฐ #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตั€ะตัะฝะธั†ัะฟะฑ #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตั€ะตัะฝะธั† #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตัะฟะฑ #ะพัะตะฝัŒ #ะฟะธั‚ะตั€ #ัะฟะฑ #ะฝะพัะฑั€ัŒ #ัะบะพั€ะพะฝะพะฒั‹ะนะณะพะด #ะฝะพะฒั‹ะนะณะพะด #ะทะฐะฟะธััŒะฝะฐะฝะพะฒั‹ะนะณะพะด #lookpiter #proะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะต #ะฒะทะณะปัะดะฟะธั‚ะตั€ #ะฝะฐั€ะฐั‰ะธะฒะฐะฝะธะตspb #ัะฐะฝะบั‚ะฟะตั‚ะตั€ะฑัƒั€ะณ #ะณะปะฐะทะฐ #ะฒะทะณะปัะด


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

We do lashes based on what best suits you. Book your slot now with us for the upcoming festive. ๐Ÿ“ฒ 91293112


1ฤŸลธโ€™ยฌNormal

ใ‚ซใƒฉใƒผใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ†๐ŸŒˆ ใƒœใƒซใƒ‰ใƒผใซ ใƒ–ใƒซใƒผใƒ™ใƒชใƒผใจ ๅฐ‘ใ—ใฎใƒ‘ใƒƒใ‚ทใƒงใƒณใƒฌใƒƒใƒ‰ใ‚’mix ็ง‹่‰ฒใ“ใฃใใ‚Šใ‚ซใƒฉใƒผใซ ๆ•ฐๆœฌใƒฌใƒƒใƒ‰ใŒๅ…ฅใ‚‹ใ“ใจใง ใ‚จใƒƒใ‚ธใฎๅŠนใ„ใŸ็›ฎๅ…ƒใซ๐Ÿ’ก ใ‚ซใƒฉใƒผใฏๅ…จ15่‰ฒ๐ŸŒˆ ใƒ—ใƒฉใ‚นยฅ1,000ใง ไฝ•่‰ฒใงใ‚‚mixใงใใพใ™โ™ช ใƒ–ใƒฉใ‚ฆใƒณ ใ‚ชใƒชใƒผใƒ– ใƒœใƒซใƒ‰ใƒผ ใ‚ญใƒฃใƒกใƒซ ใƒใƒ‹ใƒผ ใ‚ญใƒฃใƒญใƒƒใƒˆ ใƒ‘ใƒƒใ‚ทใƒงใƒณใƒฌใƒƒใƒ‰ ใƒใ‚งใƒชใƒผใƒ–ใƒญใƒƒใ‚ตใƒ  ใƒ–ใƒซใƒผใƒ™ใƒชใƒผ ใƒฉใƒ™ใƒณใƒ€ใƒผ ใƒขใ‚นใ‚ฐใƒชใƒผใƒณ ใƒŸใƒณใƒˆ ใƒญใ‚คใƒคใƒซใƒ–ใƒซใƒผ ใ‚ฟใƒผใ‚ณใ‚คใ‚บ ใ‚นใ‚ซใ‚คใƒ–ใƒซใƒผ #่‡ช็”ฑใŒไธ˜ #่‡ช็”ฑใŒไธ˜ใพใคใ’ใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ† #่‡ช็”ฑใŒไธ˜ใพใคใ’ใƒ‘ใƒผใƒž #ใพใคใ’ใƒ‘ใƒผใƒž #ใพใคใƒ‘ #ใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅใƒชใƒ•ใƒˆ #ใƒชใƒ•ใƒˆใ‚ซใƒผใƒซ #ใพใคใ’ใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ† #ใพใคใˆใ #ใพใคใ‚จใ‚ฏ #eyelashperm #eyelashextensions #eyelashes #jiyugaoka #nail #cleanail #ใ‚ฏใƒฌใ‚ขใƒใ‚คใƒซ่‡ช็”ฑใŒไธ˜ๅบ— #ใ‚ขใ‚คใƒชใ‚นใƒˆ #ใ‚ซใƒฉใƒผใ‚จใ‚ฏใ‚นใƒ† #ใ‚ซใƒฉใƒผใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅ #ใƒ•ใƒฉใƒƒใƒˆใƒžใƒƒใƒˆใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅ #ใƒ•ใƒฉใƒƒใƒˆใƒฉใƒƒใ‚ทใƒฅ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

๐Ÿ“ฃ [OFF A DAY PAID PROMOTE] ๐Ÿ“ฃ - ๐ŸŒบ Eyelash - BB & CC Glow - Skincare - Nanotint ๐ŸŒบ @pearlbeautys EYELASH start from 100k only !!!!! Bebas pilih ukuran dan bahan Soft atau mascaralook, lentik atau super lentik. โœจPROMO PAKET eyelash + bb glow + led mask 200.000 โœจPROMO PAKET eyelash + cc glow + led mask 230.000 โœจPAKET CREAM DAY & NIGHT ONLY 100.000 โœจPROMO PAKET CREAM LENGKAP 200.000 โœจ Facemist saffron super negin 35k - Murahhhkannn ??? Semua bahan yg dipakai HIGH QUALITY LOHHHH, Cuss appointment buat treatment disini - ๐Ÿ“๐Ÿก: tag lokasi Grab : MC Juice ii, jl pancawarga IV Gojek dan Maps : pearlbeautys cipinang atau mie aceh gudang seng, jakarta timur - Untuk atur jadwal WA : 081284137354 atau 0895320059021 #eyelashextensions #eyelashextensionjakarta #eyelashjakartatimur #eyelashextensionmurah #eyelashextensionjakartabarat #eyelashextensionjakartaselatan #eyelashextensionjakartapusat #kursuseyelashextension #kursuseyelashmurah #kursuseyelash #bbglow #bbglowmurah #bbglowjakarta #eyelashmurah #eyelashjakartabarat #eyelashjakartaselatan #eyelashjakartapusat #eyelashjakartatimurmurah #eyelashjakartatimur150k #eyelashjakarta100k #promoeyelash #promoeyelashex #krimpemutihwajah #creampemutihwajah #krimwajah #kursuseyelashextension #ppmice40


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

3D natural mink lash details video๏ฝž cotton band and natural looking โค๏ธCruelty free ๏ผŒpremium mink fur Resuable 20+timesโค๏ธ๐Ÿ˜„๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๏ธ #londonlash #25mmminklashes #3deyelashes #3dlashes #3dminkeyelashes #3dminklashes #3dsilklashes #eyelashbox #eyelashvendor #fauxminkeyelashes #eyelashvendor #fauxminklashes #minklash #mink3dlashes #ุฑู…ูˆุด #pestaรฑaspostizas #pestaรฑas #pestaรฑasmagneticas #eyelashextensions #naturallashes #lashqueen #dramaticlashes #humanhairlashes #lashesbox #lashespackaging #lashstrips #lashvendorswholesale #minklashesnyc #minklashesphilly #minklashstrips


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

โ’ฝโ“โ“˜ โ“‘โ“”โ“โ“คโ“ฃโ“จ ! ! ! Korean Eyelash Extension premium โœ” Bulu lebih lembut โœ” Lebih halus โœ” Lebih ringan โœ” Tahan 2-4 minggu ____________________________________ Buat info & booking : Bisa via DM Wa : 0821-7054-9088 ____________________________________ #eyelashextensions #eyelashpekanbaru #eyelashpkupromo #eyelashpkumurah #eyelashpku #eyelashhomeservice #jasaeyelashextension #makeupartistpekanbaru #jasamakeuppku #makeupwisudapku #makeupcantik #makeupperpisahansekolah #makeupallevent #pekanbaruhits #pekanbarucity #pekanbaruinfo


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

#sydneynail#gelnail#japanesestyle#nail#gel#sydney#eyelashes#eyelashextensions#Sydneycheapnail#cheapnail#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็”ฒ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ็พŽ็ซ#ๆ‚‰ๅฐผ#็พŽ็”ฒ#็พŽ็ซ#็พŽ็ซๅซๆŽฅ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซ#ๅฐ็ฃ็พŽ็”ฒๅธซๅœจ้›ชๆขจ#ๅฐ็ฃ#็พŽ็”ฒๅธซ#็ถญๆŒๅบฆ#ๅฐ็ด…ๆ›ธ็†ฑ้–€ๆฌพ


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Anyone else brush their lashes more than their hair?๐Ÿคท๐Ÿฝโ€โ™€๏ธ๐Ÿ–ค โœ–๏ธSenior Lash & Brow Artist โœ–๏ธBook Online www.bespokelashes.gettimely.com โœ–๏ธCall 07745 679104 โœ–๏ธEmail hello@bespoke-lashes.com #launcestoncornwall #lashes #eyelashes #lashpro #lashart #lashartist #launceston #cornwall #slash #sugarlash #londonlash #eyelashextensions #eyes #eyelashextensionlove #love #brows #brow #arch


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Pikkujoulukausi lรคhenee! Onko katseesi valmis? ๐Ÿ‘€โœจ๐ŸŽ† Silkin uusilla magneettiripsillรค luot hetkessรค bileet pysรคyttรคvรคn katseen โญ๐Ÿ’Ž๐ŸŽ‰โ € โ €โ € #silkoilofmoroccosuomi โ €โ €โ € #silkoilofmorocco โ €โ €โ € #ripset โ €โ €โ € #ripsienpidennykset โ €โ €โ €โ €โ €โ €โ € #silmรคmeikkiโ € #kauneusโ € #juhlalookโ €โ € โ €โ € โ €โ €โ € #pikkujoulutโ €โ €โ €โ €โ € โ€ข โ€ข โ€ขโ € Linkki kauppaan biossa โฌ†๏ธโฌ†๏ธโฌ†๏ธโ € โ€ข โ€ข โ€ขโ € #repost @silkoilofmorocco >> โ € Beautiful glam in seconds using our Magnetic Eyeliner & Magnetic Lashes in the style โ€˜DANCING QUEENโ€™ lash ๐Ÿ‘‘โ € โ € MUA:@makeupbyashleyuk on the stunning @annafritzdorf โค๏ธ #Repost @poseyproductsuk with @make_repost .โ € .โ € .โ € .โ € #eyelashes #lashes #eyelashextensions #magneticlashes #eyelash #volumelashes #crueltyfree #crueltyfreebeauty #classiclashes #makeupartist #eyebrows #eyelashextension #vegan #volume #magnetic


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

V O L U M E โœจ D Curl, 14mmโœจ โ€ข โ€ข Lash appointments available! Check highlights for availability โœจ DM to book ๐Ÿ“ฉ A ยฃ10 non-refundable booking fee is required to secure your booking โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #eyelashextensions #lashes #eyelashes #lashextensions #volumelashes #eyelash #beauty #lashartist #classiclashes #minklashes #lash #makeup #lashtech #russianvolume #hybridlashes #lashesonfleek #lashlove #lashlift #lashaddict #eyelashmurah #eyelashextension #sambungbulumata #k #eyelashextensionjakarta #d #volume #microblading #lashgoals #eyebrows #bhfyp


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Ainโ€™t that the truth โœจ โ€ข โ€ข Lash appointments available! Check highlights for availability โœจ DM to book ๐Ÿ“ฉ A ยฃ10 non-refundable booking fee is required to secure your booking โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #eyelashextensions #lashes #eyelashes #lashextensions #volumelashes #eyelash #beauty #lashartist #classiclashes #minklashes #lash #makeup #lashtech #russianvolume #hybridlashes #lashesonfleek #lashlove #lashlift #lashaddict #eyelashmurah #eyelashextension #sambungbulumata #k #eyelashextensionjakarta #d #volume #microblading #lashgoals #eyebrows #bhfyp


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

V O L U M E โœจ D Curl, 17mmโœจ โ€ข โ€ข Lash appointments available! Check highlights for availability โœจ DM to book ๐Ÿ“ฉ A ยฃ10 non-refundable booking fee is required to secure your booking โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข #eyelashextensions #lashes #eyelashes #lashextensions #volumelashes #eyelash #beauty #lashartist #classiclashes #minklashes #lash #makeup #lashtech #russianvolume #hybridlashes #lashesonfleek #lashlove #lashlift #lashaddict #eyelashmurah #eyelashextension #sambungbulumata #k #eyelashextensionjakarta #d #volume #microblading #lashgoals #eyebrows #bhfyp


0ฤŸลธโ€™ยฌNormal

Next Page